Český Goodwill 2024

Hledáme podnikatele a firmy, kterých si lidé váží!

NOMINUJTE TEĎ

POAK CZ, s.r.o.

Karolína Pechová

Ročník 2023

Představení nominované firmy

Společnost POAK v roce 2008 oprášila téměř sto let starou tradici a začala vyrábět Českou síťovku.

Síťová taška je český vynález, který se vyráběl a prodával za první republiky. Je to součást kulturního dědictví, který s sebou nese silně udržitelný aspekt. Síťovina je hravá a kreativní, nákupní taška z ní je praktická a multifunkční. Pod značkou Česká síťovka dnes firma vyrábí tašky, které jsou barevné, zdobené a trendy.

České síťovky se vyrábějí v chráněných dílnách po celé ČR, šíjí se ručně podle vlastních registrovaných vzorů a velká část se také ručně barví. Česká síťovka po 12 letech se rebrandovala na značku NETTY. Zaměřujeme se více na designové produkty, kdy sít tvoří podstatnou část produktu.

Poslouchej svůj vnitřní hlas.

Mapa
Firma sídlí v Praze

3 otázky pro nominovanou osobu

Co Vás přivedlo k podnikání?

Touha vrátit lidem nostalgický produkt.

Co Vás na podnikání nejvíc těší?

Svoboda a kreativita. Radostný zákazník.

Jakou vlastnost považujete za svoji nejsilnější stránku?

Kreativitu a schopnost vytvořit z problému výhodu.

Odpovídala Karolína Pechová, jednatelka

Důvod nominace

Značku Česká síťovka založila Karolína Pechová v roce 2012. Síťová taška je český vynález, zakladatelka oprášila skoro sto let starou tradici. A v chráněných dílnách vyrábí sítˇové tašky. Šijí se ručně podle vlastních registrovaných vzorů a velká část se také ručně barví. V nabídce jsou mj. síťovky z bambusového vlákna, hustooké bavlněné síťovky či síťovky s vnitřní kapsou, které jsou plnohodnotnou náhradou dámské kabelky. V nabídce jsou i další produkty, jako potravinové sáčky či bambusová brčka.

Nominační kategorie

Tradice

Nominoval/a:

jiný

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokračováním v používání tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete v Souhlasím Prohlášení o ochraně osobních údajů