Český Goodwill 2024

Hledáme podnikatele a firmy, kterých si lidé váží!

NOMINUJTE TEĎ

Resort Sobotín

Vanda Vacínová

Ročník 2023

Představení nominované firmy

Resort Sobotín vznikal od roku 2012, kdy se rozhodli nynější majitelé, pan Milan Hroch a paní Marie Hrochová, zakoupit areál zámku Sobotín. Z původního záměru koupě za účelem vlastního bydlení nakonec sešlo a majitelé se rozhodli celý areál zrenovovat a oprášit původní slávu zámku, aby tato krása byla přístupná i široké veřejnosti.  To se jim, ve velmi krátkém čase, opravdu podařilo a v současnosti se Resort Sobotín na pozemku o rozloze 15,5 hektaru může pyšnit hned několika unikátními objekty, z nichž je většina propojena podzemními chodbami.

Je jím wellness & spa hotel Sidonie s jedinečnými bazénem a spa, Family & Sport hotel Josef s velkou krytou víceúčelovou halou, stylový pivovar Albert, apartmánový dům Kristián s vlastní sjezdovkou a v neposlední řadě přilehlý Motorest Permoník stylizovaný s odkazem na hornickou tradici. Pomyslnou třešničku na dortu pak představuje již zmiňovaný pohádkový zámecký hotel Klein, pojmenovaný po původních majitelích klanu bratří Kleinů, jehož velkorysé prostory vás přenesou do poloviny 19. století a okouzlí vás nejen převládajícím historickým slohem, ale také důmyslným propojením dobových prvků s moderními technologiemi.

Resort Sobotín je v současné době již známý v mnoha koutech naší republiky a postupně se dostáváme do povědomí i zahraničních hostů, tím se rozšiřuje i množství návštěvníků. Resort nabízí velkou škálu služeb, a to díky svému položení a vybavení. Snažíme se mít spokojené nejen hosty, ale i zaměstnance, neboť zde platí přímá úměra, že když bude spokojený zaměstnanec, tak bude spokojený i host, kterému tím pádem poskytneme služby na výborné úrovni.

V současné době zaměstnáváme v Resortu Sobotín až 100 zaměstnanců měsíčně, převážná část jsou kmenoví zaměstnanci, kteří jsou doplněni sezónními zaměstnanci.

Přej a bude Ti přáno, dej a bude Ti dáno.

Mapa
Firma sídlí v Olomouckém kraji

3 otázky pro nominovanou osobu

Co Vás přivedlo do Vaší současné pozice?

Byla to náhoda, neboť jsem do Resortu začala jezdit jako běžný host, moc se mi tady líbilo, a když jsem se dozvěděla, že hledají nové zaměstnance, tak jsem se rozhodla pro životní změnu a zúčastnila jsem se výběrového řízení na pozici sales manager. Výběrové řízení jsem vyhrála a postupem času jsem se vypracovala na pozici ředitelky resortu.

V čem vidíte největší překážky podnikání?

Osobně vidím hlavní překážku ve strachu lidí, jak se jim bude dařit, co všechno se může pokazit.

Kdo je Vaším vzorem?

Ztotožňuji se s principy pana Tomáše Bati.

Odpovídala Vanda Vacínová, ředitelka 

Důvod nominace

Paní Vanda Vacínová pro Resort Sobotín dýchá, jako by to bylo její vlastní dítě! V těžkých dobách koronaviru udržela resort nad vodou a povznesla ho svým umem, invencemi a workoholismem na jeden z nejoceňovanějších a nejvyhledávanějších resortů v ČR - navzdory “zapadlé” poloze Šumperska”. Klient se cítí v resortu jako nejváženější a nejopečovávanější host s osobním přístupem a službami v nejvyšší kvalitě. Příroda - ticho a klid - soukromí - špičková gastronomie - wellness - odpočinek. Toto vystihuje Resort Sobotín. Závěrem bych shrnula: “Jednou zkusíte a musíte se vrátit”.

Nominační kategorie

Tradice

Nominoval/a:

obchodní partner

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokračováním v používání tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete v Souhlasím Prohlášení o ochraně osobních údajů