Český Goodwill 2024

Hledáme podnikatele a firmy, kterých si lidé váží!

NOMINUJTE TEĎ

PEAR AG s.r.o.

Luboš Hruška

Ročník 2023

Představení nominované firmy

Firma PEAR AG s.r.o. vznikla za účelem pořádání hudebně divadelního festivalu Křižanské léto v obci Křižany u Liberce. V Podještědí, 20 km západně od Liberce, na silnici z Chrastavy do Osečné, leží malebná obec Křižany.

V této strategicky umístěné obci se mimo jiné nachází úžasný amfiteátr, který přímo vybízí k pořádání kulturního programu, a proto jsme si ho vybrali k pořádání našeho festivalu. V roce 2023 se zde uskutečnil již 9. ročník tohoto festivalu, který se skládal z 8 akcí, 5 divadelních představení a 3 koncertů. Návštěvníci se dočkali opravdu velké dávky té nejlepší kultury. Program se odehrával venku, s pohodovou, letní atmosférou a úžasným výhledem na dominantu Liberce – Ještěd.

Jsme defacto jediní na trhu v Libereckém kraji, kteří se zaměřují na divadelní představení – open airy... Ale stále chceme zachovat i část hudební a být tedy hudebně-divadelním festivalem...

Nemáme žádné zaměstnance na HPP, protože jsme pouze sezonní záležitostí… Fungujeme hlavně v létě od června do září, ale i přesto náš tým čítá cca 25 úžasných a skvělých spolupracovníků. Podporujeme a oceníme kreativu a nové nápady v rámci týmu, abychom stále nacházeli lepší způsoby, jak dosáhnout našich cílů. Uznáváme hodnotu každého jednotlivce a jednáme s ohledem na jeho názory a zkušenosti…

Několikrát jsme se spojili s charitativními organizacemi, mohu zmínit projekt Jaroslava Duška 4 Dohody a Pátá dohoda, kde veškerý výdělek šel na konkrétní organizaci či osobu… Celých 9 let podporujeme organizaci Dobrý Anděl a další.

Snažíme se minimalizovat dopad na životní prostředí a společnost, a to jak ve svém provozu, tak v produktech a našich službách.

Talent vyhraje zápas, ale týmová práce a inteligence vyhraje šampionáty.

Mapa
Firma sídlí v Libereckém kraji

3 otázky pro nominovanou osobu

Čeho si nejvíc vážíte v obchodních vztazích?

Nových setkání, co dalšího nám vztahy přinesou, a stálost…

Kdo je Vaším vzorem?

Michael Jordan.

Jaké máte plány do budoucna?

Rozšířit Křižanské léto od května do října. Zaměřit se na školy, státní instituce a připravovat pro ně přednášky atp.…

Odpovídal Luboš Hruška, jednatel

Důvod nominace

Hudební a divadelní festival Křižanské léto se koná vždy v průběhu léta v Křižanech u Liberce. Každý rok přivítá přírodní amfiteátr řadu herců, muzikantů, zpěváků a především nadšených diváků. Za kulturním projektem stojí pořadatel Luboš Hruška, spousta nadšení, příspěvky místních partnerů dnes už i obliba mezi umělci. Nominuji do kategorie Partner. Cituji jednoho z organizátorů: "Je to celé pořád trochu punk, ale děláme to rádi a výstup pro diváky je profesionální a kvalitní. Jeli jsme také za covidu a vše zvládáme i bez dotací. Velký byznys to není, každý z nás máme jiný způsob obživy, ale pořadatelé i partneři tvoříme takovou komunitu, co má Křižanské léto ráda. Na kulturu pod Ještědem jezdí spíš místní, ale pomalu se začínají objevovat i SPZky z jiných regionů."

Nominační kategorie

Partner

Nominoval/a:

obchodní partner

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokračováním v používání tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete v Souhlasím Prohlášení o ochraně osobních údajů