11. ročník firmových oscarů představuje 63 finalistů

31/08/2023

Už zítra startuje závěrečná fáze ocenění pro firmy, kterých si lidé váží, Český Goodwill 2023. 11. ročník firmových oscarů má o čtvrtinu (26 %) více finalistů než loňský jubilejní. Medailonky finalistů budou představeny 1. září. Po celý měsíc bude probíhat hlasování veřejnosti. Zapojit se můžete také. Pošlete do 30. září svůj hlas a pomozte zvolit 11. Osobnost Český Goodwill.

Třiašedesát podnikatelů a firem se do finále 11. ročníku firmovýchoscarů probojovalo z rekordního počtu 225 došlých nominací. 144 z nich bylo unikátních a 118 v červenci postoupilo k dalšímu zpracování.   

S finalisty se prostřednictvím jejich nominačních medailonků můžete seznámit již 1. září na www.cesky-goodwill.cz. U každého medailonku je tlačítko „hlasovat“, které můžete využít na podporu vašeho favorita, a pomoci ho vaším hlasem přiblížit zisku titulu Osobnost Český Goodwill. Hlasování veřejnosti probíhá od 1. do 30. září. Každý hlasující má právě jeden hlas. 

V září se tradičně uskuteční také volba odborné poroty v základních nominačních kategoriích Tradice, Inovace, Partner, Made in Czechoslovakia a nově též Marketér. Pozvání do poroty opět přijali partneři projektu, tedy podnikatelé, kteří v minulosti ocenění Český Goodwill sami získali. Nejvíce firem bylo tradičně nominováno v kategorii Partner (22), kategorie Tradice a Made in Czechoslovakia mají shodně po 13 nominovaných. O firmovéhooscara v kategorii Inovace se bude ucházet 12 finalistů a v nejmladší kategorii, Marketér Český Goodwill, jsou zatím 3 nominace. Výsledné zařazení do nominační kategorie se ještě může změnit v průběhu zasedání odborné poroty. 

Vyhlášení výsledků a slavnostní předávání firmovýchoscarůopět proběhene v rámci galavečera Český Gooodwill 2023, který se uskuteční 19. října v Praze.  

Český Goodwill je oceněním pro firmy, kterých si lidé váží. Od roku 2013 je pořádá česká poradenská firma HPCG (Hlavatý & PartnersConsulting Group). Nad transparentním průběhem dohlíží světově uznávaná certifikační autorita TÜV SÜD Czech. Mediálními partnery jsou FTV Prima, Magazín KPCG Media Marketing Services. Partnery ocenění Český Goodwill 2023 jsou společnosti X Production DigitalFLEXIPAL GROUP, HELUZ GROUP, Enetera Core, AVETON BOHEMIA PAPER. 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokračováním v používání tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete v Souhlasím Prohlášení o ochraně osobních údajů