Český Goodwill 2024

Hledáme podnikatele a firmy, kterých si lidé váží!

NOMINUJTE TEĎ

DevLab s.r.o.

Denisa Janatová

Ročník 2021

Představení nominované firmy

Společnost DevLab založili lidé z IT, kteří při rozhodování o tom, jestli vzít tu či onu zakázku, vždycky nejvíc zdržovalo doptávat se, na čem konkrétně budou pracovat. Přišlo jim logické a efektivní stavět inzeráty s nabídkami práce na projektech a týmu, se kterým by se mělo spolupracovat. Proto založili kariérní platformu smitio.

Smitio je online kariérní portál od lidí z IT pro IT komunitu. Umožňuje přímé propojení mezi projektovým týmem a IT specialistou, která napřímo a bez prostředníků propojuje IT specialisty s projektovými týmy. Obsahuje katalog projektů, kde si zájemce může udělat konkrétní představu o tom, na čem bude pracovat. Může vyvíjet aplikace pro firmy ze Silicon Valley, dělat podporu bankovního systému, nebo se starat o vývoj a rozvoj sítě sportovních e-shopů. 

Obchodní vztah je jako partnerský vztah. Musí se neustále rozvíjet.

Mapa
Firma sídlí v Jihomoravském kraji

3 otázky pro nominovanou osobu

Co Vás na podnikání nejvíc těší?

Těší mě, že spojení smitio a klient obohacuje nejen klienta, ale i smitio a díky tomu je stále na čem pracovat a růst. Obecně dívat se na to, jak firma, můj tým a klient roste.

V čem vidíte největší překážky podnikání?

Ve zkostnatělosti a ve stereotypech.

Čeho si nejvíc vážíte v obchodních vztazích?

Důvěry a mluvení narovinu.

Odpovídala Denisa Janatová, jednatelka

Důvod nominace

smitio je HR firma zaměřená primárně na recruitment IT pracovníků. Jejich snahou je propojovat dva zcela odlišné "světy" - IT odborníky a projektové týmy - v jeden celek. Je to platforma naplno využívající nové technologie, nezatížená nefunkčními a zastaralými procesy, platforma hovořící jazykem IT a tvořená ajťáky. Za dobu svého trvání - necelé dva roky - se smitio zařadilo mezi přední HR agentury a postupně nabírá od malých klientů přes ty velké hráče na trhu nemalý tržní podíl. Denisa Janatová, CEO společnosti - mj.matka dvou malých dětí, která převzala společnost na rodičovské dovolené a podporuje zaměstnávání žen s dětmi obecně - jedna ze zaměstnankyň pracuje jako remote z Egypta - se snaží o vybudování platformy, která by cíleně komunikovala se segmentem zaměstnanců, kteří jsou sice 24/7 online, ale nejsou na žádné sociální síti a zacílení na ně je hodně problematické. smitio jako takové se také snaží budovat komunitu IT zaměstnanců a pořádat pro ně F2F či online meet-upy.

Nominační kategorie

Inovace

Nominoval/a:

marketing consultant - remote

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokračováním v používání tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete v Souhlasím Prohlášení o ochraně osobních údajů