Český Goodwill 2024

Hledáme podnikatele a firmy, kterých si lidé váží!

NOMINUJTE TEĎ

CM TRANSPORT TACHOV s.r.o.

Lukáš Pešl

Ročník 2022

Představení nominované firmy

Vznik rodinné společnosti CM TRANSPORT TACHOV se datuje do roku 1991, kdy Milan Čmiko začínal se čtyřmi staršími vozy značky LIAZ a ŠKODA. Dnes se firma může pochlubit 245 kamionovými soupravami a 880 výměnnými nástavbami. Tvoří ji 245 zaměstnanců, z toho je 200 profesionálních řidičů, kteří za rok najedou na 30 milionů kilometrů po celé Evropě. Již od roku 1992 je společnost členem Sdružení automobilových dopravců ČESMAD BOHEMIA. V roce 2018 společnost expandovala na Slovensko, kde založila svou dceřinou společnost CM TRANSPORT SLOVAKIA.

Hlavním oborem činnosti společnosti CM TRANSPORT TACHOV je mezinárodní a vnitrostátní nákladní přeprava zboží a materiálu, spedice a zasilatelství. K předním obchodním partnerům společnosti patří například PPL CZ, DHL, O-I, Primark, Lidl, Andreas Schmid, WEDO a mnoho dalších. Dále se společnost zabývá i dlouhodobými i krátkodobými pronájmy výměnných nástaveb a disponuje také skladovacími kapacitou více než 13 tisíc m2, kterou v současné době rozšiřuje výstavbou zcela nové skladovací haly v katastru obce Nové Sedlo.

Cílem společnosti CM Transport Tachov je především zabezpečit a udržet si kvalitu svých služeb, na kterou jsou zákazníci zvyklí. Neustále se proto všichni zaměstnanci firmy vzdělávají, zlepšují a hledají nová řešení, aby si udrželi schopnosti odpovídající požadavkům dnešního světa.

Společnost není moje, ale naše. (Milan Čmiko)

Mapa
Firma sídlí v Plzeňském kraji

3 otázky pro nominovanou osobu

Co Vás přivedlo do Vaší současné pozice?

Ve společnosti je umožněn kariérní růst – takže přišla nabídka od vedení společnosti, kterou jsem využil.

Kdo je Vaším vzorem?

Podnikatelský vzor: Václav Lorenc (podnikatel v oboru doprava).

Kterou z Vašich vlastností podle Vás nese Vaše okolí s nejmenší libostí?

Někdy požaduji po lidech, aby pracovali stejně rychle, jako já …i když to někdy nejde.

Odpovídal Lukáš Pešl, vedoucí dopravy

Důvod nominace

Člověk na svém místě, pod jeho vedením firma expanduje, nadstandardní přístup k podřízeným zaměstnancům, férové a rovné jednání, obchodní dovednosti.

Nominační kategorie

Made in Czechoslovakia

Nominoval/a:

zaměstnanec

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokračováním v používání tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete v Souhlasím Prohlášení o ochraně osobních údajů