Český Goodwill 2024

Hledáme podnikatele a firmy, kterých si lidé váží!

NOMINUJTE TEĎ

CERNON reality s.r.o.

Ondřej Černovický

Ročník 2022

Představení nominované firmy

Ondřej Černovický začal podnikat v 19 letech. Obchodu s nemovitostmi se věnuje od roku 2012. V posledních 3 letech prodal nemovitosti v hodnotě 1 miliardy Kč.

Rukama mu prošli stovky nemovitostí. Klíčovými hodnotami spolupráce jsou pro firmu férové jednání, spolehlivost, nasazení a inovace. Za naprostý základ úspěšného prodeje považuje detailně zpracovanou nabídku a vytvoření dokonalé představy už před samotnou návštěvou. Proto ke každému prodeji zpracovává web, virtuální prohlídku, propagační videa, využívá sociální média k jejich propagaci, kdy například facebookové kampaně mají miliony zobrazení a oslovují statisíce lidí.

Ondřej je fanouškem prvorepublikové a funkcionalistické architektury, obdivuje staré stavby a jejich původní prvky. Ke každému obchodnímu případu podle svých slov přistupuje s pokorou, kterou projevuje i svým klientům.

Mapa
Firma sídlí v Praze

3 otázky pro nominovanou osobu

Jaké máte plány do budoucna?

Prodávat nemovitost za miliardu ročně.

Jaké máte koníčky? 

Mám rád stará auta a mám to štěstí jich pár mít. Největším relaxem je pro mě doutník.

Jakou vlastnost považujete za svoji nejsilnější stránku?

Tvrdohlavost, pracovitost, schopnost mírnit svoje emoce.

Odpovídal Ondřej Černovický, majitel společnosti

Důvod nominace

Očišťuje pověst profese realitních makléřů. Mnozí jeho kolegové by se od něj mohli učit, jak s realitami obchodovat eticky, kultivovaně, slušně. Při prodeji nemovitosti respektuje příběh domu i život majitelů, často také historii místa, bere ohled na veškeré emoce, které prodej domu mohou doprovázet a velmi dbá, aby se všem dostalo důstojného zacházení. S prodeji, které pro prodávající nejsou snadné, zachází citlivě. Není jen tím, kdo zprostředkuje správnou nemovitost pro klienta, hledá taky správné lidi pro danou nemovitost. Kupujícím nemaže med kolem pusy, ví, že nehledají pouze dům, ale domov a tomu odpovídá jeho jednání. Když dojde na vyjednávání o ceně nebo aukci, je transparentní. Výsledkem takového jednání nejsou jen uzavřené smlouvy, ale také přátelské vztahy.

Nominační kategorie

Partner

Nominoval/a:

klient

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokračováním v používání tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete v Souhlasím Prohlášení o ochraně osobních údajů