Český Goodwill 2024

Hledáme podnikatele a firmy, kterých si lidé váží!

NOMINUJTE TEĎ

Rebelbean s.r.o.

Jan Špalek

Ročník 2022

Představení nominované firmy

Společnost Rebelbean spoluzaložil Jan Špalek v roce 2015 s partou rebelů tělem i duší, kteří milují kávu a dělají věci po svém. Rebelbean je pražírna kávy, ale také komunita stejně smýšlejících milovníků kávy, kteří si chtějí dobíjet energii a posouvat hranice. K tomu slouží síť vlastních kaváren Rebelbean po celém Brně.

Vlajkovou lodí pražírny je Blend My Daily Mix, zrnková pražená káva, s vlastním playlistem na Spotify, na kterém se podílel celý rebelský tým. K dostání jsou i další vychytávky, které světu ukazují, kdo tankuje kofein, od oblečení, přes kávové příslušenství, až po různé dobroty k jídlu a pití.

Vše je protknuté filozofií: udržitelnost, komunita a férovost. Kávy jsou tzv. omni roast a hodí se na všechny druhy přípravy.

Vždy se snažím řídit vlastním rozumem a citem.

Mapa
Firma sídlí v Jihomoravském kraji

3 otázky pro nominovanou osobu

Co Vás na podnikání nejvíc těší?

Volnost a sebenaplnění. Zároveň to, když někdo pochválí vaši práci nebo projekty, kterým věříte.

V čem vidíte největší překážky podnikání?

V čase. Pokud člověk chce naplnit svůj život i rodinou a dalšími aktivitami než jen prací, tak je to jedna z největších překážek, protože se musí rozhodnout, co ještě zvládne a čeho se musí vzdát nebo to oddálit.

Zbývá Vám čas na koníčky? Pokud ano, jaké provozujete?

Největším koníčkem je pro mě práce kolem domu, takže asi kutilství. Jinak taky běh a cestování. Času člověku zbývá tolik kolik si ho vyhradí.

Odpovídal Jan Špalek, jednatel společnosti

Důvod nominace

Rebelbean rozvíjí brněnskou kávovou kulturu a buduje kolem sebe na všech frontách pěkné vztahy. Dobrý produkt, dobří lidé, velký tah na branku, nebojí se nových věcí...

Nominační kategorie

Inovace

Nominoval/a:

obchodní partner

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokračováním v používání tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete v Souhlasím Prohlášení o ochraně osobních údajů