Český Goodwill 2024

Hledáme podnikatele a firmy, kterých si lidé váží!

NOMINUJTE TEĎ

Kemper spol. s r.o.

Theodor Hessing

Ročník 2022

Představení nominované firmy

Firma Kemper je předním výrobcem na poli technologií v oblasti odsávání zplodin a dýmu vznikajícího při svařování. V moderních výrobních halách vyrábí zařízení pro monitorování a úpravu kvality ovzduší pracovního prostředí výrobních prostor ve strojírenství.

Firma Kemper byla založena v roce 1977 v Německu ve městě Vreden. Od roku 1992 působí v České republice a výrobu zde zahájila v roce 1994. V Poříčí nad Sázavou, kde firma Kemper sídlí od roku 2008, zaměstnává 190 zaměstnanců. Skupina Kemper má po světě celkem 470 zaměstnanců, přesto je však rodinnou firmou. Na osobním a téměř rodinném jednání firmy KEMPER nezměnil nic ani její růst ani mezinárodní trendy.

Výrobní haly v Poříčí nad Sázavou jsou vybaveny technologiemi pro termické a mechanické dělení materiálů, třískové obrábění, mechanické tváření plechu, svařování a nechybí ani technologie pro povrchovou úpravu dílů. Kromě přípravy plechových dílů vyrábí firma Kemper i elektronické řídící systémy a rozvaděče, filtrační elementy pro odsávací zařízení a speciální odsávací stoly pro termické dělení materiálu. 

We clean air.

Mapa
Firma sídlí ve Středočeském kraji

3 otázky pro nominovanou osobu

Kdo je Vaším vzorem?

Zakladatel společnosti Gerd Kemper.

Jaké máte koníčky?   

Mým koníčkem je moje rodina, myslivost a můj Bentley (rhodéský ridgeback).

Jakou vlastnost považujete za svoji nejsilnější stránku?   

"To nejde" pro mě neexistuje.

Odpovídal Theodor Hessing, jednatel společnosti

Důvod nominace

Nominuji pana Theodora Hessinga, jednatele společnosti Kemper, za jeho úspěšné vybudování zastoupení rodinné německé firmy v České republice. Zvláště vyzdvihuji jeho autoritativní a zároveň velmi lidský přístup ke svým spolupracovníkům. Pro mě je velmi důležité pracovat pro společnost, která ctí osobní přístup k zaměstnancům. Souzním s firemní kulturou a jejími hodnotami.

Nominační kategorie

Partner

Nominoval/a:

zaměstnanec

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokračováním v používání tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete v Souhlasím Prohlášení o ochraně osobních údajů