Český Goodwill 2024

Hledáme podnikatele a firmy, kterých si lidé váží!

NOMINUJTE TEĎ

Koupelny M.H.Liberec

Martin Hrstka

Ročník 2021

Představení nominované firmy

Firma M.H.Liberec působí 20 let v oboru stavebnictví. Zaměřuje se na rekonstrukce bytů, bytových jader na klíč, obklady, pokládky dlažby, sádrokartonářské a malířské práce. Pro plynulý chod rekonstrukce zajišťuje kompletní vodoinstalaci a elektroinstalaci včetně revize.

Mapa
Firma sídlí v Libereckém kraji

Důvod nominace

Martin Hrstka je můj otec. Svoji firmu si vybudoval během svého života svojí spolehlivostí, ochotou a kvalitou práce. Na trhu stavebnictví působí již 20 let (celý můj život). Zaměřuje se na rekonstrukce bytů, bytových jader na klíč, obklady, pokládky dlažby, sádrokartonářské a malířské práce. Pro plynulý chod rekonstrukce zajišťuje i kompletní vodoinstalaci a elektroinstalaci včetně revize. Jeho práce je vždy přesně a hlavně velmi rychle dobře provedená. Martin Hrstka byl oceněn i “Kozlovu pečeť poctivosti”, kterou získal za svou práci během posledních 12 měsíců od zákazníků. Jeho rychlost práce je jeho předností, celou koupelnu zvládne lidem udělat na klíč i za 14 dní. Tyto informace jsou dostupné z rozhovoru v novinách, které má ve fotogalerii na svých stránkách.

Nominační kategorie

Partner

Nominoval/a:

rodinný příslušník

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokračováním v používání tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete v Souhlasím Prohlášení o ochraně osobních údajů