Český Goodwill 2024

Hledáme podnikatele a firmy, kterých si lidé váží!

NOMINUJTE TEĎ

Systers Bio s.r.o.

Veronika Allister

Ročník 2022

Představení nominované firmy

Zakladatelka Systers, Veronika Allister, si ve svém životě prošla mnoha zkouškami v oblasti fyzického i mentálního zdraví. Tyto zkušenosti ji dovedly k biohackingu a oboru dlouhověkosti. Fascinuje ji lidská biologie, mozek a vědomí. Dlouho pátrala po projektu, který v péči o ženské zdraví propojuje moudrost našich babiček s vědeckými přístupy a nejnovějšími technologiemi. Žádný takový nenašla, a tak začala tvořit a shromažďovat know-how, díky kterému by ženy všech generací mohly ve svém těle prožívat kvalitní, dlouhý a naplněný život. To nyní předává prostřednictvím Systers Bio.

Vize projektu se nedrží při zdi. Cílem je vzdělávání žen všech generací v otázkách péče o ženské tělo i mysl. Kromě e-shopu s kurátorským výběrem doplňků stravy, funkčních potravin a přírodní kosmetiky, je v plánu i řada vlastních produktů. Chystají akademii ženského biohackingu, pořádají zážitkové kempy pro ženy a mnoho dalšího. V neposlední řadě se Systers věnují i programům pro firmy, které chtějí vzdělávat své zaměstnance v oblasti biohackingu, optimalizace zdraví a stress managementu.

Make impossible possible.

Mapa
Firma sídlí v Praze

3 otázky pro nominovanou osobu

Co Vás na podnikání nejvíc těší?

Nejvíce mě těší, když vidím ženy, kterým jsem díky Systers pomohla k naplnění jejich potenciálu. Když jsou zdravé, s dobrou náladou, plné síly, klidu a spokojenosti…

Kdo je Vaším vzorem osobním, případně podnikatelským vzorem?

Finský biohacker Teemu Arina. Oceňuji jeho přístup k podnikání i obrovské know-how.

Najdete si čas na koníčky? Jaké máte?  

Životní rovnováha je pro mě důležitá, proto beru jako samozřejmost, že si na koníčky najdu čas. V poslední době se věnuji třeba MMA, kundalini józe, střelbě nebo kreslení. Také píši knihy a ráda trávím čas v přírodě a se svým kocourem. A manželem. :-) 

Odpovídala Veronika Allister, jednatelka společnosti

Důvod nominace

Ráda bych nominovala Veroniku Allister, která je průkopnicí biohackingu v České Republice. Věnuje se hlavně ženské biologii a její firma SYSTERS, má ty nejlepší doplňky stravy, na jaké na trhu narazíte. Pořádá víkendové kempy a kurzy pro ženy, které mění životy. Napsala bestseller Hoř Pomalu a je jedním z trenérů Davida Vencla, který trhl rekord v plavání pod ledem. Je neuvěřitelně inspirativní žena a naše firma, která má to štěstí, že jí Veronika už druhým rokem koučuje, díky ní roste o kvalitní lidi. Její přínos českému biohackingu a vůbec světu osobního rozvoje je nenahraditelný.

Nominační kategorie

Partner

Nominoval/a:

klient

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokračováním v používání tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete v Souhlasím Prohlášení o ochraně osobních údajů