Český Goodwill 2024

Hledáme podnikatele a firmy, kterých si lidé váží!

NOMINUJTE TEĎ

By Veru

Veronika Trkolová

Ročník 2022

Představení nominované firmy

Pod značkou By Veru vzniká pohodlné, unikátní oblečení pro ženy a dívky. Její příběh se začal psát kolem roku 2012, kdy se Veronice narodila dcera a objevila kouzlo látkových plen. Opustila svou původní profesi projektové manažerky a vrhla se do šití plenek.

Postupně si začala všímat, co nosí ona i ženy v jejím okolí. Měla pocit, že se z jejich oblečení vytrácí ženskost, a tak plenky pod značkou By Veru nahradily sukně, šaty, trička a další.

Dnes má za sebou tým šikovných žen, které Veronice pomáhají šít a dotahovat její nápady k dokonalosti. Značka si zakládá na použití kvalitních materiálů, aby oblečení vydrželo dlouhá léta.

Vdechněte šatům svou krásu.

Mapa
Firma sídlí ve Středočeském kraji

3 otázky pro nominovanou osobu

Co Vás na podnikání nejvíc těší?

Těší mě, když potkávám na ulici ženy v mém oblečení a je cítit, že si užívají svou ženskou stránku. Když vidím, jak rozkvetly i zaryté nosičky kalhot…když se cítí krásné a ženské. Když mi píšou, jak dostávají spoustu pochval a komplimentů. Viděla jsem je rozkvétat… spousta mých zákaznic jsou moje vrstevnice, prožíváme podobné situace, cítíme se stejně. Děti nám odrostly a je na čase věnovat se sobě, získat ztracenou sebedůvěru, víru v sebe sama, nebýt „jen“ matka… být zase žena, silnější, krásnější, než dřív… a krásné šaty na ženskou psychiku fungují. Lékaři by je měli předepisovat jako léčbu…

Kdo je Vaším vzorem osobním, případně podnikatelským?

Nikdy jsem neměla vyloženě vzor, ke kterému bych vzhlížela. Ale vždy jsem si vážila lidí, kteří dokázali s ostatními jednat tak, že se neponižovali a ani nepovyšovali. Respektovali ostatní a byli všímaví k potřebám ostatních a zároveň dokázali asertivně hájit své zájmy.

Zbývá Vám čas na koníčky?

Čas je nejvzácnější komodita, jakou máme. Nejraději trávím volný čas se svou rodinou a přáteli. Mám ráda, když se mohu projít Českým rájem a mít rozhled po krajině. Mám ráda dobré jídlo a víno. Když se to spojí s příjemným časem s přáteli, je to dokonalé.

Odpovídala Veronika Trkolová, majitelka firmy

Důvod nominace

Vysoká kvalita nabízeného zboží a její pečlivá kontrola, neustálá snaha o zlepšení, nadstandardní zákaznický servis, výjimečné vztahy s klienty a spolupracovníky. Aktivní prezentace firmy na sociálních sítích. Skvělá komunikace se stávajícími i novými zákazníky. Účast na regionálních akcích, šíření povědomí o kvalitě české práce. Vlastní nové střihy, pečlivě promyšlené do posledního detailu. Inovace s přihlédnutím k přání zákazníků. Vždy a za všech okolností snaha o vstřícný přístup.

Nominační kategorie

Tradice

Nominoval/a:

věrná zákaznice

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokračováním v používání tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete v Souhlasím Prohlášení o ochraně osobních údajů