Český Goodwill 2024

Hledáme podnikatele a firmy, kterých si lidé váží!

NOMINUJTE TEĎ

REKO s.r.o.

Věra Navrátilová

Ročník 2023

Představení nominované firmy

Otec založil firmu ve svých 54 letech – celý život čekal, až bolševik padne a bude mocizačít. V současné době   pokračují v rodinné firmě dcery i vnuci a snažíse firmu neustále rozvíjet a posunovat dopředu.

Díky tomu je společnost velmi stabilní a daří se jí i v nelítostném konkurenčním prostředí.

Hlavním zaměřením jevýroba, montáž a servis dopravních pásů, plochých i ozubených řemenů, průmyslových folií a technických výrobků z kůže.

Společnost zaměstnává 40 zaměstnanců, z nichž mnozí zde pracují desítky let. To také svědčí o zacházení se zaměstnanci, které se výrazně odlišuje od velkých neosobních korporátů. Majitelé si zakládají na svých   zaměstnancích a váží si jejich loajality.

Máme řešení.

Mapa
Firma sídlí v Královéhradeckém kraji

3 otázky pro nominovanou osobu

Co Vás na podnikání nejvíc těší?

Samostatnost, seberealizace.

Kdo je Vaším vzorem?

Majitelé společnosti Gumex.

Kterou z Vašich vlastností podle Vás nese Vaše okolí s nejmenší libostí?

Cholerické stavy.  

Odpovídala Věra Navrátilová, jednatelka

Důvod nominace

Perfektní, spolehlivý partner, který 30 let plní veškeré dohody, vždy vyjde vstříc a najde řešení. Nikdy se nevzdává, přes všechny problémy se svojí houževnatostí a úsilím dostane vždy ještě o krok dál. Společnost překonala povodně, zvládla se znovu postavit na nohy i po útoku hackerů a ztrátě všech dat... překonala krize, podržela svoje lidi i obchodní partnery vždy a za všech okolností. Neustále pracuje na rozvoji, investuje do nových zařízení a technologií, aby usnadnila zaměstnancům práci a zároveň byla moderní společností, která vždy drží směr! Drží slovo a jde příkladem v každé situaci i v každé době! Zaměstnává jak lidi se změněnou pracovní schopností, kde jim umožňuje například kratší pracovní úvazky, tak se nebrání zaměstnancům 55+. Oceňuje /nejen finančně/ věrnost a loajalitu svých zaměstnanců, kdy mnozí u firmy pracují desítky let /někteří celou dobu fungování společnosti - což je 30 let! Důkazem jsou mnohdy noví zaměstnanci, kteří jsou z příbuzenstva stávajícího zaměstnance :-) Rodinný podnik, který si zachovává čistý štít, jak v obchodních vztazích, tak z lidského hlediska ve vztahu k zaměstnancům, ve vztahu ke svému okolí a městu, regionu.... Nejlepší partner nejen z hlediska podnikání, ale i lidskosti a vstřícnosti!!!

Nominační kategorie

Partner

Nominoval/a:

obchodní partner

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokračováním v používání tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete v Souhlasím Prohlášení o ochraně osobních údajů