Český Goodwill 2024

Hledáme podnikatele a firmy, kterých si lidé váží!

NOMINUJTE TEĎ

CocoKarl

Tereza Janečková

Ročník 2023

Představení nominované firmy

Ekologické Hospodářství bylo založeno v roce 1927 mou prababičkou Annou. V roce 2015 jsem jako designér reinkarnovala chov hospodářských zvířat s Design ekologickým Mobilním kurníkem, který jsem jako chovatelka od dětství slepicím navrhovala. Mobilní kurník je kompaktní systém pro udržitelné chovatelství slepic v komunitním systému a etice a lásce k hospodářským zvířatům. Zdraví celé rodiny. Domácí vejce z Mobilního kurníku je radost pro celou rodinu!

Bio vejce dodávání do korporací: Wolt, Foodora, Komercni sféra. Mobilní kurníky příprava na rok 2027 zákaz klecových chovů. Dokončování výrobního prototypu a maloobchodní prodej.

Cílem je vytvořit silnou komunitu lidí, kteří se odkloňují od masově tlačené digitalizace k přírodě. Nastavení spolupráce s psychologickou, zdravotní a charitativní aktivitou pro lidi s jakýmkoli postižením. Celosvětový konglomerát.

Zachování přírody pro příští generace.

Příroda vždy zvítězí!

Mapa
Firma sídlí v Praze

3 otázky pro nominovanou osobu

Co Vás na podnikání nejvíc těší?

Mé podnikání se neustále vyvíjí díky zákonu přírody. Ona nám udává to, co můžeme si dovolit. Někdy vidím život pesimisticky, ale pak zas přijde den, kdy dostanu vizi a motivaci pokračovat. Pomáhá mi víra, že jsem pro nastavení nových pravidel soužití zvířat a člověka na planetě předurčena. Dávat si opravdu velký cíl, motiv.

V čem vidíte největší překážky podnikání?

Sama v sobě. Když se cítím fajn, jde to vše skvěle. Když ne, tak to prostě překonávám. Musím být v kontaktu s přírodou. Mé Mobilní kurníky jsou navržené tak, aby vzniklo komunitní bydlení etického chovu slepic.

Jaké máte plány do budoucna?

Velké.

Odpovídala Tereza Janečková, majitelka

Důvod nominace

Zakladatelka je žena, která odešla z nadnárodní korporace, aby vytvořila produkt pro zachování přírody příštím generacím a vyřešila tak problém s etickým zacházením hospodářských zvířat.

Nominační kategorie

Inovace

Nominoval/a:

rodinný příslušník

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokračováním v používání tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete v Souhlasím Prohlášení o ochraně osobních údajů