Český Goodwill 2024

Hledáme podnikatele a firmy, kterých si lidé váží!

NOMINUJTE TEĎ

Quanti s.r.o.

Martin Ráliš

Ročník 2023

Představení nominované firmy

My jsme Quanti! Česká technologická firma, která vznikla na půdě ČVUT v roce 2010. Poskytujeme komplexní IT služby při realizaci projektu –⁠ od analýzy, návrhu až po provedení a správu. Vyvíjíme zakázkový software, portálová řešení, lokální aplikace, databáze, weby, mobilní aplikace a mnoho dalšího. Mezi naše výhody ale patří i dlouhodobé zkušenosti s vývojem HW nebo certifikace ISO.

S našimi 150+ IT specialisty jsme technologickým partnerem významných českých firem i mezinárodních klientů v oborech IoT, E-commerce nebo Industry. Naši seniorní vývojáři i mladí talenti nejen z ČVUT a VUT se podílí na projektech různých typů a velikostí. MY v QUANTI rádi inovujeme a řešíme složitá zadání. Rozrostli jsme se tak, že nás najdete v Praze, Brně i Hradci Králové.

My jsme Quanti!

Rozumíme IT řemeslu.

Mapa
Firma sídlí v Praze

3 otázky pro nominovanou osobu

Co Vás přivedlo do Vaší současné pozice?

Přesvědčení, že výběrem správných lidí do týmu můžete výrazně ovlivnit celkové fungování firmy. Zároveň jsem za posledních 15 let strávených řízením týmů a projektů vypozoroval, že firmy, kde je vedoucí pracovník i lidským vzorem pro svůj (jakkoliv velký) tým, tak fungují po všech stránkách mnohem úspěšněji.

Čeho si nejvíc vážíte v obchodních vztazích?

Nevím, jestli nejvíce, ale pokud je pro někoho podání ruky více než uzavření smlouvy, tak je více než osvěžující s takovým vzácným partnerem spolupracovat.

Kdo je Vaším vzorem osobním, případně podnikatelským vzorem?

Obdivuji firmy a projekty, které nejsou budované pro EXIT, ale ideálně rodinní příslušníci si dokáží předávat podnik po generace.

Odpovídal Martin Ráliš, Chief Strategy Officer

Důvod nominace

Od první chvíle, i po dejme tomu roční spolupráci, jsem byl moc překvapený, jak lidé z této firmy přistupují k projektům. Připravovali jsme pro tuto firmu HR kampaň a měli jsme tak možnost poznat jejich kulturu a jednání s námi jako dodavateli, ale i mezi zaměstnanci... vše je otevřené a pozitivní, ale ne zbytečně... prostě super balanc... Takže důvod nominace je kultura a jednání.

Nominační kategorie

Partner

Nominoval/a:

obchodní partner

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokračováním v používání tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete v Souhlasím Prohlášení o ochraně osobních údajů