Český Goodwill 2024

Hledáme podnikatele a firmy, kterých si lidé váží!

NOMINUJTE TEĎ

Cambodian s.r.o.

David Pavel

Ročník 2023

Představení nominované firmy

Náš projekt .pepper..field byl založen v roce 2018. Projekt má za cíl dlouhodobě a udržitelně zlepšovat životní a pracovní podmínky nejmenších farmářů v regionu Kampot v Kambodži, známý pro pěstování vzácného Kampotského pepře, který do České republiky dovážíme.

Od začátku se staráme o farmářské rodiny a jejich děti, což je v současné době přibližně 2 000 lidi. Za 5 let jsme se stali jedním z největších exportérů na světě, jsme stále jediní, kdo platí farmářům 100% fair trade cenu za Kampotský pepř napřímo. Díky tomu mají rodiny zdravotní péči, finance na školné pro děti a na rozvoj a udržení farem.

Mapa
Firma sídlí v Praze

3 otázky pro nominovanou osobu

Co Vás na podnikání nejvíc těší?

Flexibilita a možnost budovat něco, co má smysl. To, že v Kambodži vidíme každý rok výsledky naší práce, která napřímo ovlivňuje život tolika rodinám.

Zbývá Vám čas na koníčky? Pokud ano, jaké provozujete?

Cestování je má celoživotní vášeň, která mě přivedla i k nápadu založit .pepper..field. Vedle toho miluji sport, své dva pejsky a seberozvoj.

Jakou vlastnost považujete za svoji nejsilnější stránku?

Cílevědomost a srdce na pravém místě.

Odpovídal David Pavel, jednatel

Důvod nominace

Firmu Cambodian s.r.o. jsem nominovala z důvodu, že se jedná o mladou, inovativní, komunikačně otevřenou firmu s naprosto úžasným lidským a vstřícným přístupem k zákazníkovi. Firma se nejen skvěle stará a zajímá o své dodavatele, ale zákazníkům neustále přináší i produktové novinky, při jejichž výrobě spolupracuje s dalšími velmi kreativními výrobci.

Nominační kategorie

Partner

Nominoval/a:

jiný

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokračováním v používání tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete v Souhlasím Prohlášení o ochraně osobních údajů