Český Goodwill 2024

Hledáme podnikatele a firmy, kterých si lidé váží!

NOMINUJTE TEĎ

Farma Doupov s.r.o.

Břetislav Hutárek

Ročník 2023

Představení nominované firmy

Farma Doupov má své kořeny v malebných Doupovských horách, kde se v roce 2003 zrodila rodinná farma jako výsledek pečlivé renovace původního statku. Z těchto skromných začátků jsme postupně vytvořili jedinečnou zemědělskou farmu, které zahrnuje širokou škálu aktivit a nabídek pro naše zákazníky. 

Naší farmě vévodí nádherná plemena skotu Angus Aberdeen, která se stala symbolem našeho závazku k výjimečné kvalitě. Jsme hrdí na to, že jsme vybudovali nejen chovný program tohoto vynikajícího skotu, ale že také sami zpracováváme masné a uzenářské výrobky, které nesou známku naší péče a oddanosti tradičnímu řemeslu. Základem naší farmy je nejen chov skotu, ale také vysoké zvěře. Pro nás je důležité nejen poskytovat výjimečné produkty, ale také podporovat rovnováhu a harmonii přírodního prostředí, ve kterém působíme. 

Abychom byli ještě blíže našim zákazníkům, rozhodli jsme se přivést naše lahodné pokrmy doslova na kolečkách. Nově jsme zavedli pojízdný foodtruck, který nám umožňuje přinášet radost z farmy a našich produktů do různých koutů okolí. Těšíme se, až vám budeme moci přiblížit farmu a naši vášeň pro kvalitní potraviny i v nečekaných místech.

Pro nás není farma jen obživou, je to naše vášeň a způsob života. S láskou k přírodě a oddaností k tradicím se snažíme dále rozvíjet Farmu Doupov jako místo, kde se potkávají výjimečné chutě, zážitky a péče o přírodu.

Mapa
Firma sídlí v Ústeckém kraji

3 otázky pro nominovanou osobu

Co Vás na podnikání nejvíc těší?

Výsledky.

Čeho si nejvíc vážíte v obchodních vztazích?

Důvěry.

Zbývá Vám čas na koníčky? Pokud ano, jaké provozujete?

Zbývá, hlavně tenis a jsem vášnivým myslivcem.

Odpovídal Břetislav Hutárek, jednatel

Důvod nominace

Farma Doupov je moderní živočišná farma v podhůří Doupovských hor. Na ploše bývalého zdevastovaného statku mezi Radonicemi a Mašťovem vybudovala rozsáhlý živočišný komplex. V přírodních podmínkách zde na pastvinách chová černé plemeno býků a v přilehlém lese i  jelení zvěř. Své produkty nabízí nejen na internetu, ale pro okolí i formou objednávkových balíčků. S pojízdnou prodejnou navštěvuje i regionální akce obcí v okolí, které i podporuje. Podhůří Doupova je dosud pro širší veřejnost pro blízkost vojenského prostoru přes svoji přírodní krásu  neznámé a proto každý subjekt, který zde vznikne, přispívá k jeho zviditelnění.

Nominační kategorie

Tradice

Nominoval/a:

zaměstnanec

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokračováním v používání tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete v Souhlasím Prohlášení o ochraně osobních údajů