Český Goodwill 2024

Hledáme podnikatele a firmy, kterých si lidé váží!

NOMINUJTE TEĎ

MATTRAININGS s.r.o.

Jana Králová

Ročník 2023

Představení nominované firmy

Firma MATTRAININGS vznikala v podstatě 10 let. Zakladatelé – Janina s Kubou se společně poznali v době, kdy oba dva podnikali a ve stávající společnosti, se kterou spolupracovali, byli oba oceňováni jako nejlepší prodejci – avšak jako konkurence. Pro další posun byla důležitá spolupráce, která velmi brzy přerostla ve spolupráci osobní ;-). 

Vzhledem k tomu, že oba jsou velmi aktivní, na sociálních sítích jim velmi často psali lidé o rady s jejich podnikáním či v oblasti prodeje nebo leadershipu. Po nějakém čase se tedy rozhodli, že založí svoji vlastní společnost, kde mohou předávat své letité zkušenosti a věci, které se v pozicích obchodních ředitelů a vedení tisícových týmů naučili, a tak se také stalo. 1.11.2021 vznikla firma MATTRAININGS. Tato firma nad očekávání všech vyrostla extrémně rychle a průběhu uplynulých 2 let prošli jejími tréninky, vzdělávacími akcemi a konferencemi desítky tisíc lidí napříč Českou a Slovenskou Republikou.

Firma MATTRAININGS stojí pevně na hodnotách etiky a morálky v podnikání. Nic není důležitější, než jednat se zákazníkem čestně a tak, aby se mohla vytvářet a udržovat vzájemná důvěra. Za poslední 2 roky se společnosti podařilo pomocistovkám lidem navýšit jejich příjmy nad 6místné částky, některým i na sedmimístné. Společnost každý měsíc s celou svojí komunitou podpoří jednu vybranou sbírku, v drtivé většině na doporučení jejich studentů.

Jen šílenec dělá pořád dokola stejné věci a očekává od nich rozdílné výsledky. (A. Einstein)

Mapa
Firma sídlí v Jihomoravském kraji

3 otázky pro nominovanou osobu

To, že mohu. V dnešní době upřímně žiji život, o kterém se mi ani nesnilo. Buduji skvělé vztahy nejen se svojí rodinou, ale i širokým okolím, mám možnost mít úžasné business partnery. Nejvíce mě na tom všem těší to, že s tímto pomáhám dalším lidem. Nejen že jim můžeme pomoci zvýšit jejich obraty a zisky, ale pomáháme jim v jejich partnerských vztazích, se vztahy s dětmi, rodiči, pomáháme jim vyřešit dávno „zapomenuté“ situace, které je ale dodnes ovlivňují. Prostě to, že MOHU. Že mohu využívat své dovednosti v plném rozsahu. To, co dělám, bych dělala i kdybych za to nebyla placená. Miluji to.

Zbývá Vám čas na koníčky? Pokud ano, jaké provozujete?

Ano! Miluji tanec, jógu a fitness. Cvičím většinou 4x-5x týdně. S partnerem milujeme cestování, takže téměř každý měsíc někam letíme. S příchodem miminka se to mírně omezilo, ale cestujeme momentálně alespoň po Evropě.

Jakou vlastnost považujete za svoji nejsilnější stránku?

To, že odcházím od práce až když je hotová, ne když jsem unavená, nebo se mi nechce.

Odpovídala Jana Králová, jednatelka

Důvod nominace

Moc se mi líbí to, co dělá, její životní příběh, a proto jsem se rozhodla ji aspoň touto maličkostí podpořit.

Nominační kategorie

Partner

Nominoval/a:

Vzor

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokračováním v používání tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete v Souhlasím Prohlášení o ochraně osobních údajů