Český Goodwill 2024

Hledáme podnikatele a firmy, kterých si lidé váží!

NOMINUJTE TEĎ

FONS, spol. s r.o.

Jaroslav Hrdina

Ročník 2023

Představení nominované firmy

Firma FONS vznikla v roce 1991 jako subjekt soustředící se na odborný servis v oblasti technického zařízení budov. Specializací firmy je však od roku 1995 provoz centrálního dispečinku zdrojů tepla, s jehož pomocí dosahujeme jejich efektivní správy pro potřeby soukromých i státních objektů.

V současné době je nejvyužívanější poskytovanou službouservis a dohled nad zařízeními. Firma se nachází ve Františkových Lázních a své služby nabízí hotelům a lázeňským zařízením v celém Karlovarském kraji, mimo to však i úřadům, školám či bytovým domům napojeným na centrální zdroje tepla.

Smyslem optimalizace využití energií je nejen ušetření finančních nákladů majitelům objektů, ale i snížení spotřeby a ekologického dopadu člověka na přírodu. Odborná způsobilost všech zaměstnanců naší společnosti je dostatečnou zárukou profesionálního zabezpečení funkčnosti technického zařízení námi spravovaných budov.

Mapa
Firma sídlí v Karlovarském kraji

3 otázky pro nominovanou osobu

Co Vás na podnikání nejvíc těší?

Nezávislost… Každý den je jiný, ačkoli starosti jsou pořád stejné…

Jakou vlastnost považujete za svoji nejsilnější stránku?

Ochota přizpůsobit prostředí a neustálá zarputilost.

Kterou z Vašich vlastností naopak dle Vašeho názoru nese Vaše okolí s nejmenší libostí?

Neustálá zarputilost. ;-)

Odpovídal Jaroslav Hrdina, jednatel

Důvod nominace

Dlouholetá činnost v oblasti úspory a regulace energií.

Nominační kategorie

Partner

Nominoval/a:

obchodní partner

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokračováním v používání tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete v Souhlasím Prohlášení o ochraně osobních údajů