Český Goodwill 2024

Hledáme podnikatele a firmy, kterých si lidé váží!

NOMINUJTE TEĎ

BAGRPARK s.r.o

Ondřej Vlk

Ročník 2023

Představení nominované firmy

V roce 2022 jsme se rozhodli na Mostecku vybudovat něco, co jinde v Česku nenajdete. Zábavní park, který dokáže nadchnout nejen děti, ale i dospělé. Inspirace přišla ze zahraničí a my jsme si dali za cíl ukázat Česku, jaký jedinečný zážitek náš zábavní park dokáže nabídnout.

Název BagrPark naprosto vystihuje naše aktivity. Jsme jedinečný zábavní park, kde si návštěvník může vyzkoušet, jaké je to řídit opravdové stavební stroje. Volnočasová aktivita, která nabídne zábavu naprosto všem věkovým kategoriím. V našem parku si na své přijdou i ti nejmenší, protože kromě stavebních strojů jako jsou dumpery, válce, minibagry, smykový nakladač či třítunové bagry máme i skákací nafukovací atrakce, čtyřkolky, miničtyřkolky, traktory, prolézačky, vzduchovou trampolínu, elektrická autíčka, kola, odstrkávadla, odrážedla a lodičky.

Do Mostu díky BagrParku zavítají za zábavou lidi z celého Česka. Naše společnost si zakládá na poctivosti, rodinné atmosféře a především chceme, aby si návštěvníci odnesli nezapomenutelný zážitek. O obsluhu BagrParku se starají více než dvě desítky brigádníků, kteří jsou srdcem celého parku. Podporujeme také charitativní projekty. Přivítali jsme u nás desítky neziskových organizací či dětských domovů.

Naši nejvíce nespokojení zákazníci jsou naším největším zdrojem inspirace.

Mapa
Firma sídlí v Ústeckém kraji

3 otázky pro nominovanou osobu

Co Vás přivedlo k podnikání?

Původně jsem se věnoval úplně jinému odvětví, a to konkrétně sportovnímu marketingu s přesahem do IT. Jenže narodil se mi syn, člověk začal objevovat svět dětí. Tak přišel nápad vytvořit v Česku něco, co tady ještě není. Jedinečný zážitek pro děti. Domluvili jsme se v rodině a začali společně budovat BagrPark.

Jakou vlastnost považujete za svoji nejsilnější stránku?

Cílevědomost.

A kterou z Vašich vlastností naopak dle Vašeho názoru nese Vaše okolí s nejmenší libostí?

Tvrdohlavost.

Odpovídal Ondřej Vlk, jednatel

Důvod nominace

BagrPark Most je první venkovní zábavní park svého druhu, orientovaný na stavební techniku s cílovou skupinou nejmenších dětí. Ukazuje, že zájem větších i menších dětí o techniku a stroje stále trvá. Je jen zapotřebí jej správně uchopit. V areálu mají děti možnost si vyzkoušet jaké je to jezdit na dumperech, válcích, překládat kamenivo bobcaty, vyzkoušet svou šikovnost na minibagrech i si zkusit ovládat velký tří a půl tunový bagr. Atrakce doplňují šlapací i elektrická autíčka na dopravním hřišti. Pro větší děti je k dispozici jedna dráha pro traktory na silničním okruhu, čtyřkolky i dráha pro minitank. Most je industriální oblast, Bagrpark je umístěn hned vedle mosteckého závodního okruhu. Skvěle se tak hodí do stávajícího prostředí. Cílovou mediální skupinou marketingu Bagrparku jsou tatínkové. Tím se liší o většiny rodinných parků, které přes tradiční lákají především maminky. Ne proto, že by maminky na technického zábavní park a rodinnou zábavu neslyšely, ale proto, že segment otců je v této oblasti zcela neobsazen. Do parku tak jezdí rodiny i z jiných regionů než jsou typické spádové oblasti severních Čech. Letos Bagrpark odstartuje o svůj první Bagrfest. Dva roky úspěšného fungování a ekonomický růst ryze soukromého zábavního parku v regionu Most (regionu s největším množstvím subvencovaných konkurenčních zábavních produktů a kulturních akcí), ukazují na velmi úspěšný marketing. Nominuji do kategorie ČG Marketér.

Nominační kategorie

Marketér

Nominoval/a:

obchodní partner

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokračováním v používání tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete v Souhlasím Prohlášení o ochraně osobních údajů