TonyandBrothers s.r.o.
David Nguyen
Ročník 2025
Představení nominované firmy
Firma vznikla jako rodinné podnikání dvou členů jedné rodiny, kteří spolu založili restauraci s názvem Hatsu Restaurant. Jejím posláním je dělat vše na 120 %, poctivě a s cílem, aby se zákazníci rádi vraceli.
Společnost působí v oblasti gastronomie a jako jediná restaurace v Brně nabízí japonsko-korejskou fúzi. Ke každému jídlu přistupuje s péčí a respektem, aby host zažil skutečný „Paradise on your plate“, což je zároveň mottem restaurace.
V týmu, který aktuálně tvoří 15 zaměstnanců, je samozřejmostí týmový duch. Každý úspěch patří celému kolektivu – nikdy jen jednotlivci.

Jednou a pořádně, ne rychle a vícekrát.
3 otázky pro nominovanou osobu
Co Vás přivedlo do Vaší současné pozice?
Práce, zápal a loajalita. Od střední školy jsem se pohyboval v oblasti gastronomie a každým dnem stráveným v práci jsem rostl, nicméně samozřejmě, nedostatky má každý z nás a je stále kam se posouvat. Po 3 letech v Brně jsem se dostal na pozici manažera celého provozu restaurace. Vždycky jsem byl rád v pozici, kdy jsem měl nad vším kontrolu, a jsem rád, že do mě byla vložena důvěra v takovém měřítku. Člověk, obzvlášť v téhle pozici a oboru, se učí každým dnem v práci, je to okruh, kde se spousta věcí řeší spontánně a člověk někdy neví, co mu může přijít do cesty, a proto tak i pracuju, každý den na 120 % a pořádně. A abych se i postavil za tu loajalitu, když je člověk na vrcholu, tak mu dá příležitost každý, nicméně člověk se taky musí dostat i zespoda - nahoru, a proto jsem taky odhodlán zůstat tam, kde jsem.
Co Vás na podnikání nebo na Vaší současné pozici nejvíc těší?
Jak už jsem zmínil, určitě mě velmi těší ta vložená důvěra ze strany společníků, kteří jsou opravdu otevření inovacím a věcem, které se snažím v restauraci zavádět, ať už za chodu, nebo i nějaké kroky s časovým odstupem dopředu. Určitě mě taky samozřejmě těší podnikání jako celek, v tak mladém věku dostat tuhle příležitost, to je něco, co se prostě neodmítá, pokud člověk věří sám sobě. Proto jsem se toho chopil, jak nejlépe jsem dokázal, a doufám - myslím si, že se mi to daří.
Jaké máte plány do budoucna?
Já jsem velmi spontánní člověk, nějakou vizi do budoucna určitě mám, jak bych si to představoval, nicméně na nic netlačím. Žiju momentem, který je v aktuální chvíli, a tomu se snažím dávat všechno. Asi bych se trochu bál, že kdybych přemýšlel dopředu na jiné věci, brzdilo by mě to v tom, co chci a dělám teď.
Odpovídal David Nguyen, Restaurant Manager Hatsu Restaurant

Důvod nominace
Kluk, který je původem českého a vietnamského. Vyrůstal zde sám a v 18 letech se odpojil od rodiny, že chce kariérně růst. Myslím si, že je to úctyhodná záležitost. Taktéž dokázal spojit japonsko-korejskou fúzi se skvělým vínem, což v asijských restauracích nebývá standard, a nyní cílí na to, získat michelin guide ocenění. Začal studovat vysokou školu, v restauraci se vypracoval až na pozici manažera a v lednu tohoto roku otevřel novou restauraci v centru Brna. Vše zajistil od začátku až po otevření a bylo mu nabídnuto, aby byl součásti restaurace jako společník.
Nominační kategorie
Nominoval/a:
kamarád(ka)