Gastro-HK s.r.o.
Jiří Bodlák
Ročník 2019
Představení nominované firmy
Gastro-HK provozuje útulnou restauraci Aquarium v Hradci Králové. Stabilní tým, v jehož čele spolu s majitelem Jiřím Bodlákem stojí provozní restaurace Martin Dvořák a šéfkuchař Miroslav Barcík, připravuje pro své hosty gastronomické zážitky se zaměřením na středomořskou kuchyni.
Pokrmy jsou připravovány z prvotřídních surovin, především čerstvých ryb, plodů moře a masa. Pro zpestření restaurace Aquarium připravuje gastronomický kalendář s nabídkou sezónních jídel, která se mění alespoň čtyřikrát do roka. Mezi speciality restaurace patří bouillabaisse, grilované krevety, čerstvé ryby, steaková masa a čerstvé těstoviny. Pyšnit se může také vlastní výrobou pečiva, moučníků a zmrzlin.
Pravidelně se objevuje v gurmánském Maurerově Výběru Grand-restaurant, který je atlasem pro cestovatele za gastronomickými zážitky a účastní se Grand Restaurant festivalu.
Vaříme vždy z čerstvých a chlazených surovin.
3 otázky pro nominovanou osobu
Co Vás na podnikání nejvíc těší?
Spokojení hosté.
V čem vidíte největší překážky podnikání?
Nespravedlivé podmínky pro malé/střední podnikatele a ostatní, následné kontroly, nastavení podmínek pro všechny stejně.
Čeho si nejvíc vážíte v obchodních vztazích?
Když se nemění a zůstávají.
Odpovídal Jiří Bodlák, majitel firmy Gastro-HK
Důvod nominace
Výborný zaměstnavatel, který si svých zaměstnanců váží, je spravedlivý, čestný a přátelský. Svou restauraci provozuje srdcem.
Nominační kategorie
Nominoval/a:
zaměstnanec