5. VÝROČNÍ SETKÁNÍ VE STOPÁCH ČESKÉ HISTORIE

24/01/2020

22. ledna se v historických prostorách Starého purkrabství na Vyšehradě konalo jubilejní 5. Výroční setkání laureátů ocenění Český Goodwill.

Na pět desítek hostů si užilo první společenskou událost roku 2020. Tradiční setkání tentokrát kráčelo ve stopách české historie. Hosty uvítal osobně ředitel NKP Vyšehrad Petr Kučera. Hostitelkou večera totiž byla Drahomíra Kolmanová, předsedkyně spolku Asociace Entente Florale CZ - Souznění, z.s., který vznikl a sídlí na pražském Vyšehradě. 

Pět desítek hostů se sešlo 22. ledna na jubilejní 5. výroční setkání laureátů ocenění Český Goodwill.

Asociace v roce 2018 získala bronz v kategorii Tradice Český Goodwill za projekt Má vlast cestami proměn, jehož cílem je šířit vzájemnou úctu a uznání a zvelebovat prostředí českých měst a obcí. Dája Kolmanová si exkluzivně pro hosty připravila noční komentovanou prohlídku Vyšehradu, která je zavedla i do běžně nepřístupných kasemat. 

 Petr Hlavatý (HPCG) představil aktivity KPCG pro rok 2020...

 ...všichni hosté se příjemně bavili...

Po návratu hosty zahřála degustace České whisky pod odborným dohledem ředitele TREBITSCH HOLDING Davida Kratochvíla, který je rovněž držitelem Firmového Oscara ČG2019 v kategorii Made in Czechoslovakia. 

Součástí večera bylo obvyklé představení plánovaných aktivit Klubu Partner Český Goodwill (KPCG) pro rok 2020 a novoroční přípitek.

Hostitelka večera Dája Kolmanová vedla noční prohlídku Vyšehradem...

 ...kde hosté společně přivítali nový hvězdný rok.

Foto: @marketacerna.com 

Úplnou fotogalerii z akce naleznete na:
www.kpcg.club/vyrocni-setkani-2020

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokračováním v používání tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete v Souhlasím Prohlášení o ochraně osobních údajů