Český Goodwill: ohlédnutí za rokem 2020

06/01/2021

Rok 2020 přinesl celému světu výzvy, které pro všechny byly velmi náročné. Celá řada z nich ale byla také inspirující, pozbudivá a pozitivní. Připomeňme si společně ty důležité pěkné okamžiky, které se odehrály v rámci projektu Český Goodwill.

Předně, samotné ocenění - 8. ročník firmových oscarů - Český Goodwill 2020, tím, že se převážně odehrává elektronicky, nebylo nikterak poznamenáno, a celý ročník proběhl ve standardním harmonogramu, s výjimkou samotného závěru. Tím vyvrcholením je tradičně galavečer Český Goodwill, který bylo nutné z důvodu protiepidemických nařizení odložit. V náhradním ohlášeném termínu 21. 1. 2021 se však uskuteční a bude to zcela unikátní zážitek, na který stálo za to si počkat. Navíc ho chrání pozitivní numerologická konstelace...

Dění Klubu Partner Český Goodwill (KPCG) bylo pandemií zasaženo o poznání více. Převážná část akcí (slovy čtyři, galavečer nezahrnuje) musela být zrušena, respektive přesunuta. Všechny se objeví v programu na rok 2021). První z akcí, která byla pandemií ovlivněna, těsně pro vyhlášení jarního lockdownu, jako jedna z prvních, proběhla v online prostředí (březnová konference "Krize jako výzva"). Obě společná setkání, která tvoří základní pilíře KPCG - lednové Výroční setkání laureátů ocenění Český Goodwill a červencové Letní setkání KPCG - se však uskutečnily ve standardním režimu. O to více jsme si je společně užili a máme na co vzpomínat.

Také vydávání pravidelného klubového čtyřměsíčníku Magazín KPCG i v roce 2020 probíhalo podle edičního plánu, bez přerušení. Pozitivním aspektem pro ne-členy klubu i další zájemce je skutečnost, že rámci snahy podpořit a motivovat podnikatele v této nelehké době, jsou všechna tři vydání roku 2020 dostupná ke stažení v plné verzi.

Krom toho se podařilo realizovat několik nových projektů: v reakci na propuknutí pandemie iniciativa vzájemné pomoci Firmy-Firmám a #HOT rozhovory "Home Office Talks" jako pozitivní motivace v jarní vlně. Z těch se následně transformoval multimediální projekt "Goodwill Talks: od píky až na vrchol", jehož příprava začala ve druhé polovině roku a na počátku roku 2021 stojí těsně před spuštěním.

Všechno zlé je pro něco dobré. A jak je vidět, toho dobrého, co při ohlédnutí za uplynulým rokem vidíme, není až tak málo. Věříme ale, že v novém roce těch pozitivních zpráv a událostí bude ještě daleko více. A věříme, že je budeme společně tvořit a sdílet.

Přejeme Vám do nového roku 2021 mnoho radosti, úspěchu, stěstí a zdraví, a těšíme na nová společná setkání!

Za tým Český Goodwill a HPCG

Lenka Hlavatá

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokračováním v používání tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete v Souhlasím Prohlášení o ochraně osobních údajů