Odborná porota zvolila nejsilnější příběhy

16/09/2021

Ve středu 16. září proběhlo druhé kolo hodnocení poroty, která volila nejsilnější příběhy v nominačních kategoriích Tradice, Inovace, Partner a Made in Czechoslovakia Český Goodwill 2021. Porota zasedla, opět pod dohledem auditora projektu Jiřího Vavříka ze společnosti T'UV SÜD Czech, aby podeváté rozhodla o tom, kdo získá firmové oscary.

Členy poroty tvoří ambasadoři a partneři projektu, kteří ocenění v minulosti sami získali, protože si jich lidé váží. Premiéru v roli porotce dnes zažil Jiří Borovka, zakladatel konceptu LANNA, držitel zlatého firmového oscara v kategorii Tradice z roku 2020. Zastoupil ambasadora Václava Blahunka, kterému účast v porotě nakonec neumožnily pracovní provinnosti. Jiří byl velmi poctivě připravený a do hodnocení přinesl nový pohled. Zároveň i pro něj bylo zajímavou zkušeností zažít ocenění tzv. "z druhé strany".

Výsledky zasedání poroty, které trvalo 150 minut, budou slavnostně představeny na galavečeru 21. října 2021. Ani dnes ale není ještě o firmových oscarech finálně rozhodnuto. Až do půlnoci 30. září běží hlasování veřejnosti, která volí Osobnost ČG. Zůčastnit hlasování se můžete i vy a dát hlas vašemu favoritovi. O přízeň veřejnosti v této kategorii se ucházejí všichni finalisté 9. ročníku, a každý tudíž má ještě šanci získat firmového oscara.

Po úspěšném jednání poroty a krátké pauze následovala ve Společenském centru Bethany akce Klubu Partner Český Goodwill VIP beseda s osobností. Členové KPCG a rodiny Český Goodwill se popáté v tomto roce sešli, aby si tentokrát poslechli životní příběh podnikatele a mecenáše Radima Passera. Bylo to velmi příjemné a inspirativní setkání pro všechny zúčastněné. 

Zdroj: HPCG

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokračováním v používání tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete v Souhlasím Prohlášení o ochraně osobních údajů