Český Goodwill 2022: nominace uzavřeny

01/07/2022

O půlnoci skončila nominačního fáze projektu Český Goodwill 2022. Do letošního jubilejního 10. ročníku ocenění pro firmy, kterých si lidé váží, bylo přijato 101 nominací. 

Více než 2/3 nominujících (67 %) svou nominaci podpořily uvedením referenčních osob, u kterých je možné nominaci a její zdůvodnění ověřit. Oproti loňskému ročníku se jedná téměř o 50% nárůst. Přes 3/4 nominujících (77 %) si přálo informovat nominovanou osobu o tom, kdo konkrétně ji nominoval.

„Nejvíc nominací (23 %) tentokrát zaslali zaměstnanci, 16 % obchodní partneři a shodně po 13 % nominací přišlo od kamarádů a přátel, resp. rodinných příslušníků,“ informovala výkonná ředitelka společnosti HPCG Lenka Hlavatá, která je autorem projektu a pořadatelem ocenění Český Goodwill.  Ostatní nominující dle slov Hlavaté uvedli jiný vztah k nominované osobě.

V období od 1. července do 31. srpna proběhne zpracování nominací. Po úvodní analýze došlých nominací budou nominovaní osloveni. Pokud se rozhodnout svou nominaci přijmout, organizátor připraví jejich nominační medailonky, které 1. září zveřejní na webu projektu. Medailonky představí finalisty jubilejního 10. ročníku ocenění, z nichž budou lidé moci prostřednictvím online hlasování udělit cenu veřejnosti Osobnost Český Goodwill 2022.

Hlasování veřejnosti bude probíhat od 1. do 30. září. Současně v září proběhne volba odborné poroty v základních nominačních kategoriích Tradice, Inovace, Partner a Made in Czechoslovakia,“ doplnila Hlavatá s tím, že slavnostní předávání firmových oscarů je plánováno na druhou polovinu října.

 

Český Goodwill je oceněním pro firmy, kterých si lidé váží. Od roku 2013 je pořádá česká poradenská firma HPCG (Hlavatý & Partners Consulting Group). Nad transparentním průběhem dohlíží světově uznávaná certifikační autorita TÜV SÜD Czech. Mediálními partnery jsou Active Radio, FTV Prima a Media Marketing Services. Partnery ocenění Český Goodwill 2022 jsou společnosti X Production Digital, Etnetera Group, FLEXIPAL a HELUZ.

Zdroj: HP N Media pro Český Goodwill

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokračováním v používání tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete v Souhlasím Prohlášení o ochraně osobních údajů