Ohlédnutí za jubilejním rokem 2022

20/12/2022

Projekt Český Goodwill oslavil 10. narozeniny a v KPCG nám při tom ležel u nohou celý svět: pojďme se společně ohlédnout za nabitým rokem 2022.

01/22    Nový rok jsme přivítali v duchu asijských tradic ve spolupráci s firmou CzechViet a Master Vietnam. Výroční setkání laureátů ocenění Český Goodwill 2022 bylo zcela výjimečné v několika ohledech, například jsme poprvé museli ukončit registrace předčasně, protože už v poločase byla kapacita nejen naplněna, ale výrazně překročena, a další hosté přibývali... Nakonec se z akce pro 20-25 účastníků stalo setkání 50 členů rodiny Český Goodwill, všichni hosté registrovaní na guest listu dorazili, a něktěří i navíc ;-) Společné momenty si můžete připomenout ve fotogalerii.

03/22    S příchodem jara odstartoval „projekt TROFEJE“: ve spolupráci se společností AVETON jsme vyhlásili studentskou soutěž o návrh symbolu, který bude zcela unikátní pro firmové oscary a ponese hodnoty projektu Český Goodwill. O necelé dva měsíce později studenti představili své návrhy hodnotitelské komisi. Ta byla složená z ambasadorů projektu Český Goodwill a sešla se v závěru dubna. 

04/22    V dubnu k nám až z dun jihoamerických pouští zavítala legendární motorka 1. Češky v historii, která úspěšně absolvovala nejnáročnější dálkovou rally světa. Kdo se zúčastnil akce Adventure Day s Podpatky na plynu si dobře pamatuje ;-) a pro všechny je tu fotogalerie.

05/22    Ve spolupráci se Zlatým partnerem Etnetera Core finišujeme Goodwill Talks II: největší UPs&DOWNs a premiéru prvního dílu plánujeme začátek června. Dávku zkušeností a inspirace z obou sérií Goodwill Talks naleznete pohodlně zde na jednom místě

06/22    V červnu následovala exkurze do členských firem ve Středočeském kraji. Zatím nejnabitější akce tohoto typu, za 10 hodin jsme navštívili 4 firmy, a stihli jsme při tom i společný oběd ;-). Přesvědčte se ve fotogalerii.

07/22    V červenci měli členové KPCG unikátní možnost spatřit naživo osobní orchestr amerických prezidentů U.S. Marine Band, který za dobu své 225leté historie vystoupil poprvé na evropské půdě.

08/22    Finišujeme 50 medailonků finalistů 10. ročníku ocenění pro firmy, kterých si lidé váží, Český Goodwill 2022, a spouštíme práce na speciálním jubilejním dvojčísle Magazínu KPCG.

09/22    Již podesáté probíhá hlasování veřejnosti a podesáté zasedá odborná porota. 30. září známe jména 10. firmových oscarů.

10/22    Konečně je tu: jubilejní Galavečer Český Goodwill 2022, podesáté předáváme ocenění Český Goodwill, v premiéře se slavnostně představují nové TROFEJE a ocenění desetiletí. Výjimečný večer, výjimeční lidé. 

11/22    Partneři projektu nelenili a setkávali se, diskutovali a brainstormovali, aby společně nachystali firmové oscary Český Goodwill na rok 2023 a další.

12/22    Speciální jubilejní dvojčíslo Magazínu KPCG je kompletní a definitivně uzavírá 10 let s firmovými oscary, druhé vydání zamířilo do schránek finalistům a členům KPCG jako vánoční dárek.

Přejeme vám krásné Vánoce, co nejklidnější závěr roku a do toho Nového, ať vstoupíte šťastnou nohou. Těšíme se na nové zážitky s vámi i v roce 2023!

Tým Český Goodwill a HPCG

 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Pokračováním v používání tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací naleznete v Souhlasím Prohlášení o ochraně osobních údajů